About

Het ontwerp
Het shirt-ontwerp is gebaseerd op de inspirerende vlag van Bonaire zelf. Welke staat voor de pracht van het eiland, de inspirerende schoonheid van de flora en fauna, de overlevingskracht, de geschiedenis en de groei en de ontwikkelingen van Bonaire en diens economische, vriendschappelijke en culturele relaties en verbindingen met de wereld. Iets waar we best trots op mogen zijn.

Het ontwerp is gemaakt door Naomi Berben. Geboren en getogen op Bonaire. In deze zware tijden wil ze graag een handje helpen. Haar artisticiteit leent zich onder andere voor het ontwerpen en het beschilderen van shirts. Iets wat ze graag doet met passie, plezier en diepe toewijding. Nu wilt zij haar geboorte eiland in het zonnetje zetten en tegelijkertijd daarmee ook de mensen van Bonaire helpen via de voedselbank.

Maar om dit haalbaar te maken moeten we minstens 100 stuks op Bonaire verkopen. Prepaid. Dus vooraf betaald. Halen we de 100 bestellingen niet dan wordt het niet eens gedrukt. En gaat het feestje niet door. Dan wordt het geld teruggestort. Is er ook geen shirt. En gaat er ook geen $6,- per shirt naar de voedselbank.

Daarom betreft dit een ONE TIME OFFER. Dit ontwerp wordt niet nog eens herdrukt.

Zo houden we de kosten laag en schepen we niemand op met onnodige voorraden in deze onzekere tijden.

Help ons dit plan haalbaar te maken
Graag willen we dan ook iedereen vragen om de kans op succes te vergroten door dit initiatief en een link naar de site massaal te delen. Alle hulp is hartelijk welkom!

Wat betreft de evertijd:
“Haast is de moeder van mislukking.”
En omdat de kunstenaar een nogal uitdagend en vooral niet standaard ontwerp heeft gemaakt gaan we uit van een levertijd tussen de 1 en 2 maanden.

Alvast bedankt allemaal voor jullie aandacht en steun!

Voor meer info over de kunstenaar:
Zie haar profiel op instagram https://www.instagram.com/naomiberben/